aboutus

Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: PULLNER
Aantal werknemers: 130~150
Jaarlijkse omzet: 5,000,000.00-8,000,000.00
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van de de Filtratietechnologie van Shanghai Pullner, Ltd is een bekende onderneming die R&D, productie en verkoop van van de micro- het materiaal membraanfiltratie en filtratiesystemen integreren.

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Onze Hoofdproducten:

Het membraan plooide filterpatroon, de Hoge patroon van de stroomfilter, Gecondenseerd oppoetsend geplooid filterelement, het Gecondenseerde oppoetsende element van de koord gekronkelde filter, Membraan de gekronkelde filterpatroon, opgeblazen filters, de draadfilter van de Metaalwig, Metaal gesinterde netwerkfilters, Gesinterde vezel gevoelde filter smelt, en de macht sinterde filters; alle van het soortenolie en gas filters.

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Productie-installatie:

Wij hebben 10.000 vierkante meters van niveau 100.000 Zaal schoonmaken, en meer dan 10 productielijnen voor diverse patroon van precisiefilters. De strikte kwaliteitscontrole van producten, overeenkomstig internationale certificatienormen, tegelijkertijd, het is uitgerust met well-structured technisch R&D op hoog niveau en het controleteam, verstrekt kwaliteitsproducten voor klanten.

 

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdtoepassingen:

Biopharmaceutical, voedsel en drank, micro-elektronica, fijne chemische producten, waterbehandeling, laboratorium en andere gebieden; het omvatten van LCD panelen, halfgeleiderspaanders, high-purity chemische producten, APIs, waterhergebruik, gecondenseerde filtratie, waterhergebruik enz.

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

 

Pullnerlaboratorium:

Het is uitgerust met verscheidenheden van testfaciliteiten: Het instrument van de openingsdistributie, water single-pass proefbank, aftastende elektromicroscoop, bacterieel uitdagingslaboratorium, online deeltjesdetector, diafragmaproefbank, het meetapparaat van de luchtdoordringbaarheid, de integriteitsmeetapparaat van de filterpatroon, testkarretje voor het simuleren van gebiedsvoorwaarden, enz. Met verscheidene test verstrekken de deskundigen, snel de klanten voorwaardenoplossingen varieert.

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 10China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 11

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 12China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 13China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 14

 

 

Pullnercertificaten:

Onze installatie heeft ISO19001, ISO14001, ISO45001-certificaten, zijn wij high-tech onderneming met veelvoudige octrooicertificaten. Goedkeuringsverkoper van Saudi Aramco.

 

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 15

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 16China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 17China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 18

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 19China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 20China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 21

 

Pullnertentoonstellingen:

Wij hebben aan professionele tentoonstellingen in de filtratieindustrie het hele jaar door deelgenomen. Bij de tentoonstelling, voldeden wij niet alleen aan nieuwe klanten en hun productbehoeften, maar ook verkregen inzicht van de recentste filtratietechnologie en de producten. Voor ons om bestaande producten te verbeteren en nieuwe Producten te ontwikkelen verstrek meer professionele informatie.

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 22

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 23

 

En Pullner die verschepen verpakken:

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 24

 

 

Geschiedenis

Pullnergeschiedenis

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Dienst

De Beste Dienst van Pullner

 

Vrije Pre-Sales/Lage prijssteekproef het Merken die raadplegen

Pullneraanbiedingen 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

Lage & prijssteekproef die is beschikbaar maakt de test.

Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdelers en gebruikers aan.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
Keur geavanceerd het testen materiaal, opstelling een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines verzekert.

 

1-7 dagen Snelle Levering
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. Voor dringend Portugal, zullen wij u als prioritaire klant uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.
 
de Dienst van 24 urennaverkoop

Vrije waarborgreparatie: de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

 
Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
 
Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.
 
Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
 
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren of met de elektronische post versturen om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
 
De Dienst ter plaatse verstrekt technische ondersteuning ter plaatse.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze producten, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: info@pullner.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

 

 

Ons Team

Pullnerteam:

 

Pullner brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

 

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

 

Begin elke maand, zullen wij onze eigen doelstellingen en reeks de toekenning vooraf plaatsen. Als om het even welke groep hun doelstellingen bereikt, kunnen zij van hun beloningen genieten wat slechts de winnaar behoort. Kleurrijke ourdooractiviteiten. Geniet van uw leven.

 

 

 

Pullnercliënten:China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Terugkoppeling van Cliënten:

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1 China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3 China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5 China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

 

 

 

 

Contactgegevens