Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Geplooide Filterpatroon voor verkoop
Van goede kwaliteit Geplooide Filterpatroon voor verkoop
PULLNER is goede partner. Producten van Nice met redelijke prijs, de beste dienst, werkten wij meer dan 5 jaar samen.

—— nisa

PULLNER is professionele fabrikant voor patroonfilters in China. Zij passen speciale groottefilters voor mijn klant aan, en wij worden goed terugkoppelen van mijn klant. Ik houd van hun snel en professioneel antwoord.

—— Jose

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.
bedrijf Reinigingsworkshop Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : PULLNER
Aantal werknemers : 130~150
Jaarlijkse omzet : 5,000,000.00-8,000,000.00
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Co. van de de Filtratietechnologie van Shanghai Pullner, Ltd is een bekende onderneming die R&D, productie en verkoop van van de micro- het materiaal membraanfiltratie en filtratiesystemen integreren.

 

Onze Hoofdproducten: het membraan plooide filterpatroon, de hoge patroon van de stroomfilter, gecondenseerd oppoetsend geplooid filterelement, het gecondenseerde oppoetsende element van de koord gekronkelde filter, membraan de gekronkelde filterpatroon, opgeblazen filters, de draadfilter van de metaalwig, metaal gesinterde netwerkfilters, gesinterde vezel gevoelde filter smelt, en de macht sinterde filters; alle van het soortenolie en gas filters.

 

Productie hoofdtoepassingen: Biopharmaceutical, voedsel en drank, micro-elektronica, fijne chemische producten, waterbehandeling, laboratorium en andere gebieden; het omvatten van LCD panelen, halfgeleiderspaanders, high-purity chemische producten, APIs, waterhergebruik, gecondenseerde filtratie, waterhergebruik enz.

 

Ons laboratorium is uitgerust met verscheidenheden van testfaciliteiten: Het instrument van de openingsdistributie, water single-pass proefbank, aftastende elektromicroscoop, bacterieel uitdagingslaboratorium, online deeltjesdetector, diafragmaproefbank, het meetapparaat van de luchtdoordringbaarheid, de integriteitsmeetapparaat van de filterpatroon, testkarretje voor het simuleren van gebiedsvoorwaarden, enz. Met verscheidene test verstrekken de deskundigen, snel de klanten voorwaardenoplossingen varieert.

 

Wij hebben 3000 vierkante meters van de workshop van de 100.000 niveaureiniging, en meer dan 10 productielijnen voor diverse patroon van precisiefilters. De strikte kwaliteitscontrole van producten, overeenkomstig internationale certificatienormen, tegelijkertijd, het is uitgerust met well-structured technisch R&D op hoog niveau en het controleteam, verstrekt kwaliteitsproducten voor klanten.

 

Zich concentreert op de investering van R&D en van de innovatie, ontwierpen de verworven veelvoudige octrooien, diverse filterspatroon en de huisvesting geschikt voor verschillende arbeidsvoorwaarden, verbetert effectief filterslevensduur en het drukken van klanten bedrijfskosten.

 

De „eerbied, Eenheid, Strijd, Voortreffelijkheid“ is de kern van ons bedrijf. Gebaseerd op opmerkelijk menswetenschappen en productiemilieu, zullen wij de mogelijkheden van de nieuw productontwikkeling en testmethode blijven versterken, en verstrekken goede oplossingen voor onze klanten.

 

Contactgegevens
Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Lucy Shao

Tel.: 0086 15601905975

Fax: 86-021-57711314

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)