aboutus

Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: PULLNER
Aantal werknemers: 130~150
Jaarlijkse omzet: 5,000,000.00-8,000,000.00
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

Co. van de de Filtratietechnologie van Shanghai Pullner, Ltd is een bekende onderneming die R&D, productie en verkoop van van de micro- het materiaal membraanfiltratie en filtratiesystemen integreren.

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Onze Hoofdproducten: het membraan plooide filterpatroon, de hoge patroon van de stroomfilter, gecondenseerd oppoetsend geplooid filterelement, het gecondenseerde oppoetsende element van de koord gekronkelde filter, membraan de gekronkelde filterpatroon, opgeblazen filters, de draadfilter van de metaalwig, metaal gesinterde netwerkfilters, gesinterde vezel gevoelde filter smelt, en de macht sinterde filters; alle van het soortenolie en gas filters.

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Productie hoofdtoepassingen: Biopharmaceutical, voedsel en drank, micro-elektronica, fijne chemische producten, waterbehandeling, laboratorium en andere gebieden; het omvatten van LCD panelen, halfgeleiderspaanders, high-purity chemische producten, APIs, waterhergebruik, gecondenseerde filtratie, waterhergebruik enz.

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Ons laboratorium is uitgerust met verscheidenheden van testfaciliteiten: Het instrument van de openingsdistributie, water single-pass proefbank, aftastende elektromicroscoop, bacterieel uitdagingslaboratorium, online deeltjesdetector, diafragmaproefbank, het meetapparaat van de luchtdoordringbaarheid, de integriteitsmeetapparaat van de filterpatroon, testkarretje voor het simuleren van gebiedsvoorwaarden, enz. Met verscheidene test verstrekken de deskundigen, snel de klanten voorwaardenoplossingen varieert.

 

Wij hebben 3000 vierkante meters van niveau 100.000 Zaal schoonmaken, en meer dan 10 productielijnen voor diverse patroon van precisiefilters. De strikte kwaliteitscontrole van producten, overeenkomstig internationale certificatienormen, tegelijkertijd, het is uitgerust met well-structured technisch R&D op hoog niveau en het controleteam, verstrekt kwaliteitsproducten voor klanten.

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

 

 

 

Geschiedenis

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Ondernemingscultuur

 

Werkende Filosofie: Eerbied, Eenheid, Strijd, Voortreffelijkheid

 

Onze Mission&-Visie: SCHOON KOMT UIT PULLNER

Gebaseerd op opmerkelijk menswetenschappen en productiemilieu, zullen wij de mogelijkheden van de nieuw productontwikkeling en testmethode blijven versterken, en verstrekken goede oplossingen voor onze klanten.

 

Ons Uiteindelijk Doel: Om de fabrikant van leidersfilters te zijn en schoon milieu te creëren voor het leven van mensen.

 

 

De verkoopdienst

 

Wij zullen de consument prefect de dienst van pre-sale, de in-verkoop en de naverkoop aanbieden.

 

Pre-sale de dienst: Professionele mededeling, die klantenbehoeften, toepassingen, productvereisten begrijpen

 

De in-verkoopdienst: Introduceer producten volgens klantenbehoeften, verstrek gedetailleerde technische parameters en tekeningen. Beantwoord klantenvragen.

 

De naverkoopdienst: Instrueer de klanten installeren, de vragen van klanten in gebruik beantwoorden.

 

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

1. Ons bedrijf is uitgerust met well-structured, op hoog niveau technisch R&D en het controleteam, verstrekt kwaliteitsproducten voor klanten.

2. Verkoopdeskundigen, volgende klanten die op tijd, de beste oplossingen van de waterbehandeling verstrekken;

3. Elke productiewerknemer heeft strenge en professionele inductie opleiding ondergaan om productkwaliteit en productieefficiency te verzekeren;

China Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Contactgegevens