Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Geplooide Filterpatroon voor verkoop
Van goede kwaliteit Geplooide Filterpatroon voor verkoop
PULLNER is goede partner. Producten van Nice met redelijke prijs, de beste dienst, werkten wij meer dan 5 jaar samen.

—— nisa

PULLNER is professionele fabrikant voor patroonfilters in China. Zij passen speciale groottefilters voor mijn klant aan, en wij worden goed terugkoppelen van mijn klant. Ik houd van hun snel en professioneel antwoord.

—— Jose

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij hebben de Workshop van de 3000 vierkante metersreiniging (100.000-vlak &10,000-niveau), en meer dan 10 productielijnen voor diverse patroon van precisiefilters, 6 lopende banden voor koord gewonden filters, voldoen aan de eis van klanten.

  Wij hebben volledig kwaliteitscontroleprocédé, dat het gehele proces van het productieproces kan volgen, de het volgen periode 2 jaar, verzekeren hoogte - kwaliteitsproducten.

   

  Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  1. Verleen OEM de diensten aan vele bedrijven bij slijpsteen en in het buitenland, voldoe aan diverse vereisten van productie aan verpakking.

  2. Ons bedrijf heeft correct kwaliteitsbeheersysteem en kwaliteits volgend systeem om de stabiliteit op lange termijn van onze producten te verzekeren.

  3. De klanten kunnen ook aan ons bedrijf voor willekeurige inspectie komen of aan het bedrijf voor ingezetene inspectie komen.

 • R & D

  1. Ons laboratorium is uitgerust met verscheidenheden van testfaciliteiten: Het instrument van de openingsdistributie, water single-pass proefbank, aftastenelektronenmicroscoop, bacterieel uitdagingslaboratorium, online deeltjesdetector, diafragmaproefbank, het meetapparaat van de luchtdoordringbaarheid, de integriteitsmeetapparaat van de filterpatroon, testkarretje voor het simuleren van gebiedsvoorwaarden, enz. Met verscheidene test verstrekken de deskundigen, snel de klanten voorwaardenoplossingen varieert.

  2. Ons bedrijf is uitgerust met well-structured, op hoog niveau technisch R&D en het controleteam, verstrekt kwaliteitsproducten voor klanten.

  3. Zich concentreert op de investering van R&D en van de innovatie, ontwierpen de verworven veelvoudige octrooien, diverse filterspatroon en de huisvesting geschikt voor verschillende arbeidsvoorwaarden, verbetert effectief filterslevensduur en het drukken van klanten bedrijfskosten.

   

  Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

Contactgegevens
Shanghai Pullner Filtration Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Lucy Shao

Tel.: 0086 15601905975

Fax: 86-021-57711314

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)